TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Øreringe > Forgyldte øreringe 25 mm
Forgyldte øreringe 25 mm

Forgyldte øreringe 25 mm

De smukke forgyldte creol øreringe fra dansk Aqua Dulce. Øreringene er fremstillet i forgyldt sterling sølv, og er dermed et meget fint enkelt accessorie. De moderigtige øreringe kan både anvendes til hverdag og festlige lejligheder, og kombineres både med lignende enkelte smykker eller mere prangende smykker. Låsen fungerer sådan, at stangen der går igennem øret skal sættes ind i øreringen igen. Dermed danner det en komplet ring og hænger dermed ikke fast i håret.

Mål: ca. Ø 25 mm

Design: Aqua Dulce

199,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-3 hverdage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot