TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Kosmetikpung / lille taske med krokopræg
Kosmetikpung / lille taske med krokopræg

Kosmetikpung / lille taske med krokopræg

Lækker kosmetikpung eller mindre taske. Den lækre kosmetikpung har en super god størrelse, da den er stor nok til at der også kan være børster og makeup med større indpakning, som pudder eller bronzer. Kosmetikpung har et lækkert crokopræg, samt en guld lynlås, der sammen giver tasken et råt dog samtidig elegant look. Der medfølger også en aftagelig rem så tasken også kan anvendes som cross-over, som taske er den rummelig og der er plads til det mest nødvendige som telefon, nøgler og en lille pung.

Mål: 24x14x7 cm

Design: Tim&Simonsen

499,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 2-4 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot