TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Kreditkortholder > Ögon Stockholm V2 kortholder - blå
Ögon Stockholm V2 kortholder - blå

Ögon Stockholm V2 kortholder - blå

Ögon Stockholm V2 er den nye og forbedrede model af den gamle kendt kortholder. Ögon er en kvalitets kreditkortholder med 7 plastrum til placering af kort, boner, kontanter eller andet. Kreditkortholderen er fremstillet i blå aluminium, så betalingskort ikke ødelægges i magnetstriben.
Kortholderen lukkes med solid lås og nem at have med rundt så der er samling på kort og kontakter. Kreditkortholderen åbnes med at skubbe låsen ned - på forsiden er der Ögon's logo. Vandtæt kreditkortholder. RFID safe kortholder.

Mål: ca. 10,9 x 7,2 x 1,9 cm

Design: Ögon

349,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 2-4 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot