TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Kreditkortholder > Secrid slimwallet kortholder - vintage brown
Secrid slimwallet kortholder - vintage brown

Secrid slimwallet kortholder - vintage brown

Slimwallet fra hollandske Secrid er den smarte kreditkortholder, som yder den bedste beskyttelse til dine kreditkort og andre typer kort. Kortholderen har en solid aluminiums holder, så kortene ikke bliver bøjet eller knækker. Kortholderen har kraftig kernelæder i vintage brun yderst, som kun bliver flottere med patina.
Kortholderen har plads til 4-6 kort, som bredes ud som en vifte når knappen i bunden af kortholderen skubbes op. På den måde er det meget nemt at få fat i det kort, der skal bruges. I læderomslaget er der plads til yderligere kort og sedler. Secrid slimwallet er produceret og designet i Holland. Beskytter mod RFID-aflæsning.

Mål: ca. 7 x 10 x 2 cm

Design: Secrid

450,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-3 hverdage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot