TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Kreditkortholder > Secrid twinwallet - vintage brun
Secrid twinwallet - vintage brun

Secrid twinwallet - vintage brun

Smart kortholder fra Secrid med god plads til mange kort. Twinwallet fra Secrid er fremstillet i aluminium og brun vintage læder og indeholder 2 separate holdere i aluminium. De har hver en knap nederst, som får kortene til at hoppe op i en vifte, så det er nemt at tage det kort som skal bruges. Hver af de to kreditkortholdere har plads til ca. 4-6 kort, og i læder omslaget er der plads til yderligere kort og sedler - og kreditkortholderen lukkes med knap. Secrid twinwallet er produceret og designet i Holland og kommer i en gaveæske.
Beskytter mod RFID-aflæsning.

Mål: ca. 10,2 x 7 x 2,5 cm

699,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot