TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Herre armbånd > Sort læderarmbånd - Herre
Sort læderarmbånd - Herre

Sort læderarmbånd - Herre

Super lækkert sort herre armbånd. Det lækre armbånd er flettet i sort læder og har en lækker mat overflade. Lukningen er lavet i blank stål og for ekstra sikring er der også en magnet i lukningen. Dette læderarmbånd er stilrent og er et must-have for manden eller drengen der kan lide at gøre lidt ud af sig selv. Dette armbånd er super anvendeligt, og kan selvfølgelig bruges både til hverdag og fest, fordi det er så elegant og stilrent.

Omkreds: ca. 21 cm

Design: Guld og sølv design

499,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot