E-mærket
0
Du er her: Forside > Brands > Smykker fra Sence Copenhagen > Brun læderarmbånd - hematite
Brun læderarmbånd - hematite

Brun læderarmbånd - hematite

Super lækkert læderarmbånd i brunt skind fra Sence Copenhagen. Det flotte armbånd er til at vikle 3 gange om håndleddet og lukkes med spænde ligesom på bælter. Det betyder, at der er et lange stykke til at regulere omkredsen med - og armbåndet derfor vil passe til de fleste, da det nemt indstilles til den rigtige størrelse. På læderarmbåndet er der forskellige perler påsat bl.a. hematite perler - låsen og indfatningerne er forgyldte.

Design: Sence Copenhagen

499,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy