E-mærket
0
Du er her: Forside > Brands > Smykker fra Dyrberg-Kern


Smykker fra Dyrberg-Kern

Dyrberg-Kern er en dansk smykke virksomhed med mere end 29 år bag sig. Dyrberg-Kern blev grundlagt af Gitte Dyrberg og Henning Kern som stadig er de bærende kræfter i virksomheden. Alle de smukke smykker bliver designet i København på hovedkontoret.
Med perler, sten, krystaller og læder fra hele verden bliver de smukke smykker fra Dyrberg-Kern fremstillet. Hvert smykke gennemgår ca. 40 forskellige processer og lige så mange hænder, inden du kan finde det i butikken.
Dyrberg-Kern's mission er tydelig: "At være det foretrukne valg for moderne og selvsikre kvinder, der ønsker at udtrykke deres stil og deres skønhed".

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy