E-mærket
0

Idéen bag Smykkegave.dk

Mette SkallSmykkegave.dk har eksisteret siden november 2003 og idéen til en web-shop fuld af smykker og andet tilbehør opstod, da jeg mange aftener havde siddet foran min pc’er og søgt efter smykker, gaver og accessories til mig selv på Internettet.
Som mor i en travl børnefamilie med tre små (eller snart store) prinsesser, så ved jeg hvor svært det kan være at slippe hjemmefra for at shoppe og bruge tid på sig selv.
Sådan opstod min web-shop med smykker og et sortiment af alt det ”man lige står og mangler”, for at gøre sit tøj – og ikke mindst - sig selv, lidt mere spændende.
Gaver er også en tidsrøver i en travl hverdag, men det har vi på Smykkegave.dk også en løsning til, idet vi kan sende gaven direkte til modtageren.

Nøgleordene for stilarten i vores varer er:
• Trendy
• Romantik
• Boheme
• Klassisk

Vi har et sortiment der gerne skulle indeholde lige præcist det DU ønsker.

Vi tilstræber os på at udvælger produkter, du ikke lige kan finder i enhver butik. Derved bliver dit køb hos os forhåbentlig helt unikt, idet du ikke finder varen magen til hos enhver anden, du møder på din vej.


Med venlig hilsen

Mette
 

venlig hilsen

Mette Skall
Indehaver
Med venlig hilsen

Mette Skall
Indehaver

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy