E-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Øreringe > Creoler i forgyldt sølv 20 mm


Creoler i forgyldt sølv 20 mm
Tilbud

Creoler i forgyldt sølv 20 mm

Smukke forgyldte creoler fra danske Aqua Dulce. De moderigtige øreringe er fremstillet i forgyldt sterling sølv og er perfekte til enhver lejlighed. De kan anvendes til både fest og hverdag, derudover er de også super fine med andre øreringe, hvis du har flere huller i ørene. Du smukke øreringe lukkes ved at man sætter selve stangen der er igennem øret ind i øreringen så den fremstår helt rund, dermed hænger øreringene ikke fast i håret. Creolerne passer til al slags tøj og kan bruges med mange forskellige slags smykker.

Mål: ca. Ø 20 mm

Design: Aqua Dulce

FERIE-PRIS: 161,10 kr.

(Før 179,00 kr. - du sparer 17,90 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 2-3 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy