E-mærket
0
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Sort læder taske
Sort læder taske

Sort læder taske

Super lækker læder taske fra danske Black Colour. Tasken er stor og rummelig, hvor der invendig er to lommer til nøgler, telefon og andre småting, derudover er der også en lomme med lynlås, til de vigtige ting. Udvendig er der også to store lommer med lynlås, en foran og en bagpå. Remmen er justerbar, så den passer perfekt til lige netop dig. Den kan både anvendes som cross-over og almindelig skuldertaske. Tasken har et rigtig lækkert look, der aldrig går af mode. Den er både stilfuld og meget anvendelig til al slags tøj og enhver lejlighed.

Mål: ca. 30 x 20 cm

Design: Black Colour

999,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy