E-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Halskæder > Halskæder med sølv > Vanity Circle halskæde - sølv


Vanity Circle halskæde - sølv
Tilbud

Vanity Circle halskæde - sølv

Smuk og enkel sølv halskæde fra Dansk Smykkekunst. Den fine halskæde er bestående af et rundt vedhæng, der giver et meget enkelt dog smukt udtryk. Halskæden står meget fint selv, men er også god til at sætte sammen med andre halskæder, hvilket er et look der er meget in i tiden. Lukningen er bestående af en kugle der kan justeres frem og tilbage på kæden, så du helt selv bestemmer længden på din halskæde. Dermed vælger du altså selv om du vil have den siddende omkring halsen eller længere nede ved brystet. Den fine sølv halskæde kan bruges til alle anledninger og passer ethvert look.

Omkreds: ca. 40 - 90 cm

Design: Dansk smykkekunst

FERIE-PRIS: 135,00 kr.

(Før 150,00 kr. - du sparer 15,00 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 2-3 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy