E-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Øreringe > Velvet lange øreringe - sølv
Velvet lange øreringe - sølv

Velvet lange øreringe - sølv

Smukke sølv øreringe fra Dansk Smykkekunst. Denne ørering har faktisk to forskellige looks i sig. Alt i alt får du faktisk tre øreringe i denne pakke. Her er der to ens firkantet øreringe og en ørering med lange sølv kæder på. Her kan du altså selv bestemme om du bare vil bruge de to firkantet og dermed ende ud med et simpelt, men smukt look. Eller anvende en firkantet sticker og øreringen med de lange kæder. Her kan du altså bare ved at skifte en ørering gå fra et hverdagsagtigt look til et gå-i-byen look. Øreringene lukkes på almindelig vis med en lås bag på øret.

Størrelse: ca. 12cm

Design: Dansk smykkekunst

179,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy