TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Brands > Accessories fra Black Colour > Bordeaux rød læder pung
Bordeaux rød læder pung

Bordeaux rød læder pung

Super lækker bordeaux pung fra danske Black Colour. Pungen har en rigtig god størrelse hvor der er plads til både dine kort og kontanter. Pungen er bestående af 4 rum, hvor den ene lukkes med lynlås, så kontanterne bliver hvor de skal.
Den smarte pung er fremstillet i læder, hvilket betyder at kvaliteten er rigtig høj og den selvfølgelig kun bliver lækre med lidt patina. Det bordeaux røde læder giver et super lækkert pift i forhold til de mere klassiske farver.

Mål: ca. 14x10 cm

Design: Black colour

399,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot