E-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Armbånd > Armbånd - med tekst > Forgyldt cuff armbånd - "Best mom in the world"


Forgyldt cuff armbånd -
Tilbud

Forgyldt cuff armbånd - "Best mom in the world"

Smart og stilrent forgyldt sølvarmbånd med sød inskription "Best mom in the world". Cuff armbåndet er den perfekte gave til en Mor der fortjener en daglig påmindelse om hvor meget hun betyder for sine børn. Armbåndet er velegnet både til jul, fødselsdage eller morsdag. Armbåndet er meget fint og elegant, derfor kan det anvendes til enhver lejlighed, både hverdag men også meget festlige lejligheder hvor det kan sættes sammen med andre smykker.

Mål: ca. 19 cm - kan justeres

Design: Guld og sølv design

FERIE-PRIS: 179,10 kr.

(Før 199,00 kr. - du sparer 19,90 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 2-3 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy