E-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Armbånd > Armbånd - med tekst > Stål cuff armbånd - "Live in the moment"
Stål cuff armbånd -

Stål cuff armbånd - "Live in the moment"

Sødt og elegant cuff armbånd i stpl med sød indskription "Live in the moment". Dette armbånd er smuk og stilrent, samtidig med at det har et meget stærkt budskab om at man skal leve i nuet. Dette kunne både være en god gave til en du holder af som skal mindes om at man skal leve i nuet, eller en personlig gave til dig selv, som måske har brug for en påmindelse en gang i mellem. Armbåndet er justerbart, så det passer til de fleste håndled.

Mål: ca. 19 cm - kan justeres

Design: Guld og Sølv design

199,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy