E-mærket
0
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Lædertaske - Texas
Lædertaske - Texas
Tilbud

Lædertaske - Texas

Meget flot og rå lædertaske fra Tim & Simonsen i en mørk brun farve. Tasken er rummelig, og har et stort rum der har plads til både pung, paraply og en flaske vand. På klappen er der et mindre rum til de allermindste ting. Tasken lukkes med både en lynlås og en klap. Tasken kommer med en tyk læderrem i sammen gode kvalitet som tasken. Remmen er regulerbar, så den passer til dit behov. En virkelig sej og rå lædertaske, som kun bliver flottere ved brug.

Mål: ca. L: 26 cm x H: 30 cm x B: 7 cm

Design: Tim & Simonsen

695,00 kr.

(Før 1.449,00 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy