E-mærket
0
Du er her: Forside > Accessories > Practicals regnjakker > Regnjakke med mønster - Practicals
Regnjakke med mønster - Practicals
Tilbud

Regnjakke med mønster - Practicals

Practicals er et "grønt," nutidigt og elegant bud på en trendy regnfrakke og trenchcoat, hvor der også er tænkt på miljøet.

Jakken er fremstillet af 95 pct. genbrugte materialer - primært gamle plastflasker, som knuses og væves til flotte stoffer med en række praktiske egenskaber, bl.a. at de både er superlette og vandafvisende.
Regnjakken er med hætte.
Med Practicals-frakken følger en lille matchende pose, til opbevaring når den ikke er i brug. Foldet sammen fylder den ca. 14 cm i længde og 7 cm i diameter, så den er handy og nem at medbringe i tasken.

Practicals er udviklet af London-designeren Emma Jeffs.

499,00 kr.

(Før 800,00 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy