E-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Kreditkortholder > Secrid Miniwallet - lipstick red
Secrid Miniwallet - lipstick red

Secrid Miniwallet - lipstick red

Praktisk kortholder fra hollandske Secrid - Miniwallet - som gør det nemt at få fat i lige det kort du har brug for. Miniwallet er i smart rød læder og med solid kortholder i aluminium indeni, som beskytter dine kort. Med et enkelt tryk på knappen i bunden af kortholderen, hopper alle kortene op i en vifte, så det er nemt at få fat i det, der skal bruges. Kreditkortholderen har plads til ca. 4-6 kort - i læderomslaget er der plads til yderligere kort og sedler - og kreditkortholderen lukkes med knap. Secrid slimwallet er produceret og designet i Holland og kommer i en gaveæske. Beskytter mod RFID-aflæsning.

Mål: ca. 6½ x 10 x 2 cm

Design: Secrid

500,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy