TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Kreditkortholder > Secrid slimwallet kortholder - vintage blue
Secrid slimwallet kortholder - vintage blue

Secrid slimwallet kortholder - vintage blue

Meget flot kortholder fra hollandske Secrid, som er en kombination af kreditkortholder og pung. Den flotte kortholder er i vintage blue læder, som kun bliver flottere med patina. Slimiwallet har en kortholder i kraftig aluminium, som yder den bedste beskyttelse til dine kreditkort og andre typer kort, så de ikke knækker eller bliver bøjet.
Kortholderen har plads til ca. 6 kort, som skubbes op som en vifte når knappen i bunden af kortholderen aktiveres. På den måde er det meget nemt at få fat i lige det kort, der skal bruges. I læderomslaget er der plads til yderligere kort og sedler - og kreditkortholderen lukkes med knap, så den kan ligge sikkert også i en taske. Secrid slimwallet er produceret og designet i Holland. Beskytter mod RFID-aflæsning.

Mål: ca. 6½ x 10 x 2 cm

Design: Secrid

450,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-3 hverdage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot