E-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Øreringe > Tata forgyldte øreringe - small
Tata forgyldte øreringe - small

Tata forgyldte øreringe - small

Super fine forgyldte øreringe -Tata - fra Dansk Smykkekunst. De smukke øreringe giver et super fint look, der passer godt til hverdagens travlhed. De sidder tæt på øret og passer dermed fint til en travl hverdag med arbejde, børn og ærinder. Derudover er øreringene meget unikke og smukke hvilket giver en smule kant til et hverdags outfit. De kan også anvendes til fest, hvor det forgyldte er perfekt. De fås også i en større udgave, hvis du er til det mere storslående. Øreringene har en normal lukning, med en lås bag på øret. Øreringene er passende til enhver lejlighed.

Længde: ca. 2 cm

Design: Dansk Smykkekunst

149,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering: 3-5 hverdage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy